Minun tarinani

 

Nimi:

Marika Voss

 

Syntynyt:

10.2.1989

 

Kotiseura:

Pickala Golf

 

Valmentaja:

PGA Pro Pasi Purhonen,

fysiikka Jesse Talikka ja Anna-Leena

Lehtonen

 

 

 

Saavutukset

 

• Vuoden Golfteko 2014-palkinto EM-hopeasta

• Erkko Trophy Finnish Amateur Championship voitto 2014, 3.sija 2013 ja 2012

• 9 SM-mitalia

• Finnish Tour osakilpailuvoitot 5 kpl

• Finnish Tourin kokonaisrankingin voitto 2 kpl

• Finnish Amateur Ranking 2. sija 2014

• Kunniamaininta – Kuopion paras naisurheilija 2013 ja 2014

• Naisten maajoukkueessa 2010 - 2014

• Joukkue EM-kisoissa EM-hopeaa 2014 ja EM-pronssia kesällä 2013

• Kansainvälisissä kisoissa top10-sijoituksia,

esim. henkilökohtaiset EM-kisat 10. sija 2013

 

Golfin pariin päädyin vanhempieni perässä ala-asteikäisenä, joten olen pienestä asti viihtynyt viheriöillä. Juureni ovat vahvasti Kuopiossa, vaikka tie journalismin opintojen perässä vaihtoikin osoitteen Helsinkiin muutama vuosi sitten. Savo tuskin on koskaan lähdössä tytöstä, ja tulee aina olemaan iso osa sydäntäni.  Kasvattajaseurani on Tarina Golf.

Vuosi 2017 on kolmas kauteni ammattilaisena. Edellisenä kahtena vuotena omat tavoitteeni ja kisasuoritukseni eivät ole kohdanneet kovasta työstä huolimatta. Mennyt vuosi LETAS-haastajakiertueella toi onneksi enemmän kisoja mutta edelleen harvalti onnistumisia.

 

Tämän kelkan kääntääkseni olen tehnyt alkuvuodesta muutoksia omassa tiimissäni, jotta saisin enemmän tukea joka päiväiseen arkeeni. "Jos toistaa samoja asioita, on turha odottaa erilaista lopputulosta", ja näinhän se on.

 

Jatkossa minua valmentaa PGA Pro Pasi Purhonen. Pasi on rautainen ammattilainen, ja on toiminut pitkään mm. maajoukkuevalmentajana.  Hän on itsekin pelannut ammatikseen sekä Euroopan että Aasian kiertueilla.

 

Tiiviissä yhteistyössä Pasin kanssa toimii fysiikkavalmentajani Jesse Talikka. Kehon huoltamisesta vastaa jatkossakin Anna-Leena Toivanen Fibacolta.

 

Samalla vaihdan edustusseurakseni Pickala Golfin. Näin saan parhaat mahdolliset harjoitusolosuhteet itselleni yhdestä paikasta, kun kaikki valmentajani löytyvät sieltä. Tulen myös pysymään jäsenenä kasvattajaseurassani Tarina Golfissa.

Luonnollisesti odotan todella innolla tulevaa kautta 2017. Muutokset ovat välillä vaikeita ja tunteikkaita, mutta olen varma että isoin kehitys tapahtuu juuri epämukavuusalueella.

 

Menneet pettymykset on pyyhitty pois ja katse on tiukasti eteenpäin. Tavoite on aloittaa puhtaalta pöydältä ja pyrkiä taas nauttimaan kisoista. Uskon, että juuri se tuo hyvät tuloksetkin!

 

LETAS-kisoja on kalenterissa tällä hetkellä 12 kpl, joten odotan innolla toista ammattilaiskauttani!

Takana on erittäin hyvä fyysinen harjoittelujakso, mikä tuo entistä enemmän luottamusta peliini.

 

LETAS-kausi kestää maaliskuusta syyskuuhun, ja rankingin top5 ansaitsee kortin Ladies European Tourille.

© Marika Voss

Site Design: Mainostoimisto X